Rreth nesh

MAKINERIA LINYI RAYTONE CO, LTD

RAYTONE është një prodhues i makinerisë së blloqeve, që prodhon makineri me blloqe betoni, nga makineria e bllokut plotësisht automatike deri te makina gjysmë automatike e tullave dhe makineria manuale e bllokut; nga makina e bllokut të çimentos në makinën e tullave prej balte; këto makina blloku quhen gjithashtu Makina e tullave, makina hidraulike e bllokut, Makina e bërjes së blloqeve, Makina e prodhimit të tullave, Makina e blloqeve të çimentos, Makina e tullave të çimentos, Makina automatike e tullave, Makina e lëvizshme e bllokut, Makina gjysmë automatike e bllokut, Makina gjysmë automatike e bllokut, Makina manuale e tullave , makinë blloku të uritur, makinë me tulla të ngurta; në të njëjtën kohë,

RAYTONE gjithashtu furnizon paletën e makinerisë së bllokut, paletën e tullave, fabrikën e paletave me tulla, paletën e makinerisë me tulla, paletën GMT, paletën e tullave me fibra, paletat e bllokut përdoren për blloqe mbështetëse në makinën e bllokut;

Shkurtimisht për makinat tona të bllokut:

QT12-15 është makina më e madhe plotësisht automatike e prodhimit të blloqeve me produktivitet të lartë, është e përshtatshme për kompanitë e mëdha që duan të furnizojnë projekte të mëdha;

Makina e thjeshtë automatike e prodhimit të blloqeve QT4-18 është një nga modelet më të shitura të makinerive me tulla, për shkak të kostos së lartë të performancës.

Makina gjysmë automatike e tullave QT4-24 është gjithashtu shumë e popullarizuar për shkak të çmimit të ulët dhe sistemit operativ të lehtë;

Makina e prodhimit të blloqeve manuale QT4-40 është shumë e lirë për investime të vogla, ajo gjithashtu mund të bëjë blloqe të ndryshme, tulla nën kallëpe të ndryshme blloku.

Modelet e tjera të makinerive të bllokut QT4-15 QT6-15 QT8-15 QT10-15 janë kryesisht linjë automatike me tulla në shkallë të mesme, ato kanë kapacitet dhe epërsi të ndryshme;

Si Fabrika e makinerisë së bllokut të Kinës, ne do të dëshironim të bashkëpunonim me shitësin me shumicë të makinës së bllokut nga bota, të komunikojmë me furnizuesin e fabrikës së makinës së bllokut nga bota për të bërë përparim së bashku.

Aplikimet: Makineri ndërtimi, Ndërtimi i shtëpive.

Vendndodhja: Zona Industriale e Qytetit Dazhuang, Qarku Yinan, Qyteti Linyi, Provinca Shandong, Kinë.

Porti më i afërt: Porti Qingdao.

Zona e fabrikës: 6000 metër katror

E themeluar: në 2005

Numri i të punësuarve: 50

Tregu Jashtë: Azi, Evropë, Lindjen e Mesme, Afrikë, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Australi etj.

Numri i klientëve: 150+ anëtarë nga 30+ vende

Përshtatje: Pranuar

Slogani: Profesioni bën cilësi të mirë; Shërbimi i mirë fiton reputacion;

Rreth nesh-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE