Paletë me tulla me fibra

1.Paletë me tulla me fibra description:

Paleta me tulla quhet edhe paletë blloku, është një pllakë që përdoret në makinën e prodhimit të blloqeve të betonit, sepse përdoret për dridhje në makine bllok betoni, paleta e tullave kërkon të jetë shumë e fortë dhe jetë e gjatë, ;

Paleta me tulla me fibër është një paletë me tulla plastike e bërë nga materiale të përbëra të mbetjeve nga dekorimet e brendshme të makinës, disa plastikë PP janë nga përplasjet e makinës, dyshekët e sediljeve, materialet e tyre janë mbetje, por nuk riciklohen nga makinat e përdorura ose të hedhura.

Paleta me tulla po zhvillohet nga paletat prej druri, paletat e tullave bambu, te paletat PVC, te paletat e tullave GMT. Tani paleta me tulla GMT është kostoja më e mirë për performancën e paletës së tullave në treg.

Parametrat teknikë të paletës me tulla me fibra

Për paletat e tullave GMT, variojnë nga lëndë të para të ndryshme dhe përqindje që përmbajnë tekstil me fije qelqi, gjithashtu ka disa modele me çmime të ndryshme;

Por kryesisht dy lloje të paletës me tulla GMT: paleta me tulla me fibra dhe të pastër Paletë me tulla GMT;

Paletë me tulla me fibra-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

2.Çfarë është avantazh i paletë me tulla me fibra

① Më pak peshë se paleta me tulla PVC, më pak densitet se paleta e pastër e tullave GMT, është 1100 KG për metër kub; kështu që është më miqësore me koston e transportit;

② Forca e lartë e ndikimit, mund të arrijë 30 KJ/m2

Paletë me tulla me fibra-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

③ Ngurtësi e mirë
Moduli elastik i paletës me tulla me fibra është 2.0-4.0GPa, ndërsa moduli elastik i fletëve PVC është vetëm 2.0-2.9GPa.
④ Nuk deformohet lehtë; paleta e tullave me fibra është e fortë sa gurët, nuk është e lehtë të deformohet edhe gjatë dridhjeve me frekuencë të lartë të bllokut të betonit.
⑤ I papërshkueshëm nga uji: Shkalla e thithjes së ujit <1%
⑥ Rezistent ndaj konsumit
Bregu i fortësisë së sipërfaqes: 76D. 100 minuta dridhje me materiale dhe presion. Vidhosja e makinës me tulla, paleta nuk është e shkatërruar, konsumimi i sipërfaqes është rreth 0.5 mm.

Paletë me tulla me fibra-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

⑦ Kundër temperaturës së lartë dhe të ulët
Duke u përdorur në min 20 gradë, paleta GMT nuk do të deformohet apo plasaritet.
Paleta me tulla me fibra është në gjendje t’i rezistojë temperaturës së lartë 60-90ºC, nuk deformohet lehtë dhe e përshtatshme për pjekje me avull, por pllaka me tulla PVC është e lehtë për t’u deformuar në temperaturë të lartë prej 60 gradë.
⑧ Jetë e gjatë shërbimi
për shkak të performancës së saj të përsosur, jeta e paletës me tulla me fibra mund të përdoret më shumë se 8 vjet, disa mund të arrijnë 10 vjet;

Paletë me tulla me fibra-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

3.Specifikimet e paletë me tulla me fibra

Items Test Test Result Moduli i përkuljes 2.0MPa
Dendësi 1100 kg/metër kub Devijimi i gjatësisë dhe gjerësisë ± 5mm
Shkalla e zhytjes në ujë ≤0.5% Devijimi i trashësisë ± 1mm
Fortësia e sipërfaqes ≥65 HD Ngurtësia e bregut ≥70d
Forca Ndikimi ≥ 30 KJ/m2 plakje 8-10 vjet
Forca Flexural 30MPa Rezistenca e temperaturës -40°C deri në 90°C,

4. tulla me fibra paletë testimi i ngarkesës

Tulla 1390 KG ngarkohen në paletën e tullave me fije 1400*840*42 mm, vetëm 6 mm e përkulur, kjo është një performancë shumë e mirë në fortësinë e paletës me tulla me fibra.

Paletë me tulla me fibra-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë me tulla me fibra-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë me tulla me fibra-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

La paletë me tulla me fibra madhësia mund të personalizohet, ne kemi kallëpet e shumicës së madhësive të paletave me tulla, nëse ka një paletë me madhësi të veçantë që nuk ekziston, MOQ për paletën e tullave me fibra është një sasi enë prej 20 metrash;

Dhe Paletë me tulla me fibra koha e dorëzimit është zakonisht 25 ditë;

RAYTONE është gjithmonë duke furnizuar paletën me tulla të cilësisë më të mirë me çmimin më të mirë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.