Paletë druri të ngurtë për makinë bllok

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok

 

1.Përshkrimi i paletës me tulla prej druri të ngurtë:

Paleta e tullave prej druri të ngurta është duke përdorur pishën jugore dhe pisha Melochia janë përzgjedhur si lëndë të para.

Lënda e parë përmban 14%-16% ujë dhe do të thahet për 4-5 ditë në dhomën e tharjes në temperaturën 80-100℃, ky proces është për të hequr përmbajtjen e ujit dhe vajit në dru, për të siguruar që të mos -deformim; atëherë paleta e tullave nuk do të tkurret ose zgjerohet gjatë përdorimit;

Shufrat lidhëse përdorin vida për të fiksuar pllakat prej druri;

Dhe shtoni çelik në formë U në të dy skajet për t’i dhënë pllakave të drurit më shumë forcë dhe për të mbrojtur paletën e tullave të drurit të mos dëmtohet gjatë prodhimit të tullave;

Ndërmjet telave të paletave përshtatet një qepje tegel mashkull-femër, me fiksim me vidë fiksuese 4 mm me vidë 8 mm, produkte me çelik të tipit C të fiksuar në të dy skajet;

sipërfaqja trajtohet me lëmues mekanik për të siguruar që sipërfaqja e produktit të jetë e lëmuar dhe e sheshtë, gjithashtu për të bërë që trashësia të jetë absolutisht uniforme;

Paleta zihet në vaj motori për 2 orë në temperaturë 120℃, për ta bërë paletën kundër konsumit, jo deformimin, si dhe për të zgjatur jetën e saj;

Kjo paletë e ngurtë prej tullash prej druri është e përshtatshme për shërimin me avull.

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

 

2.Specifikimet e paletës së tullave prej druri të ngurtë:

Dendësia: 0.8 g/cm3 Përmbajtja e lagështisë së lëndës drusore:
Rezistenca e temperaturës: Nën 120 gradë Celsius Forca statike e përkuljes së paletave (Gjitësore): 39MPa
kapaciteti i ngarkimit 650KG Kapaciteti elastik: 3000 XNUMX MPa
Gjatësia dhe gjerësia: Projektuar sipas kërkesave të klientëve Trashësia: 30-50mm
Devijimi i trashësisë së paletës është +1-1.5 mm; devijimi i gjatësisë është +1-4 mm; Devijimi i drurit është më pak se 1 mm

 

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

Paletë druri të ngurtë për makinë bllok-Block Machine & Block Making Machine - RAYTONE

 

3.Paletë e ngjashme me tulla

Paletë me tulla me fibra

Paletë me tulla GMT

 

Mirë se vini të na jepni sugjerimet tuaja të çmuara për paletat e tullave prej druri